BUAT DUIT DENGAN HANYA MEMBACA

Buat duit dengan hanya membaca ? Ya sesuai bagi mereka yang suka membaca, dengan hanya anda membaca anda dibayar dan yang paling best anda membaca dengan free tidak perlu bayar malah anda yang dibayar. Macam mana tu cara dia ?

Okay, pernah dengar mengenai bitcoin ? Zaman sekarang ramai sudah yang memakai bitcoin di alam siber. Apa itu bitcoin? Anda boleh baca disini : BACA DISINI . Admin kenal bitcoin juga melalui website tu. 

Sudah kenal apa itu bitcoin ? Terdapat beberapa cara untuk mendapat bitcoin dengan free salah satunya anda membaca dan anda dapat bayaranya. Macam mana tu ? Masih tak jelas. Okay, pergi ke sini : DAFTAR . Anda perlu daftar dahulu. Daftar senang sahaja. Tapi bagi mereka yang belum ada wallet bitcoin anda perlu mendaftar dahulu wallet bitcoin disini : https://blockchain.info/wallet/new .
Diatas ni contoh buku yang ada untuk dibaca. Banyak lagi buku yang anda boleh cari. Bagaimana cara pembayaran ? Pembayaran akan dibuat setiap kali 10min anda membaca. Cukup sepeluh minit  yang diberi tetapi  anda belum habis membaca jangan risau, anda hanya perluu tekan claim dan anda dibayar sebanyak 300 satoshi. Selepas itu anda hanya perlu tekan next page untuk teruskan membaca Lihat gambar di bawah untuk lebih jelas.


Pembayaran akan dibuat ke dalam wallet bitcoin anda bila satoshi yang terkumpul cukup 20,000 satoshi setiap kali hari Isnin. Jadi tunggu apa lagi ? Walaupun nampak kecil jumlah yang dibayar tapi lama lama akan jadi besar juga. Kita mula dari bawah. Teknik bitcoin ini sesuai kepada mereka yang minat berada didepan laptop dan rajin untuk mencari pendapatan sampingan. Sekian terima kasih.
BUAT DUIT DENGAN HANYA MEMBACA BUAT DUIT DENGAN HANYA MEMBACA Reviewed by MrNewbie on 06:37 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.